Huidverbeterende gezichtsbehadeling

Hieronder een overzicht van al onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Onzuiverse huid/milia (gerstekorrels) (70 min)

Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid met het revolutionaire PCN2® system waardoor de aanmaak van nieuwe onzuiverheden aanzienlijk afneemt. Ontstekingen, puistjes, verstopte poriën en eventuele gerstekorrels worden effectief behandeld. Daarnaast zal het speciale klei masker de huid een frisse uitstraling geven. Met de onzuivere huidbehandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

€79,-

MAAK EEN AFSRPAAK

anti age (70 min)

Huidverbeterende behandeling speciaal gericht op het vertragen en tegengaan van huidveroudering met het revolutionaire PCN2 ® system. Bij de Anti Age gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een Botuline masker.
Dit bijzondere masker met Botuline eiwit verminderd de rimpels aanzienlijk zodat de huid er strakker en jonger uit zal zien. Met de Anti Age behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, gezicht-nek-schoudermassage, Botuline masker en afsluitende verzorging.

€84,-

MAAK EEN AFSRPAAK

skin boost (75 min)

Een ultieme boost behandeling met het revolutionaire Nutri Care Gold Vitamin Mask. Dit bijzondere masker is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de vermoeide, doffe huid die wel wat extra’s kan gebruiken. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Met de Skin Boost behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging,
gezicht-nek- schoudermassage, Nutri Care Gold Vitamin masker en afsluitende verzorging.

€84,-

MAAK EEN AFSRPAAK