Huidverzorgende gezichtsbehandeling

 Hieronder een overzicht van al onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen

Cenzaa advanced (45 min)

Een korte, ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd volgens het het revolutionaire PCN2® system. Met de Cenzaa Advanced behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker ritueel en een afsluitende verzorging.

€54,-

MAAK EEN AFSPRAAK

CENZAA Impressions (60 min)

Een ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system. Met de Cenzaa Impressions behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-decolleté-nek- schoudermassage, masker en een afsluitende verzorging.

€69,- 

MAAK EEN AFSPRAAK

cenzaa moments (90 min)

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huid verbeterende effecten! Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huid verbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system.
Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Met de Cenzaa Moments behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,
masker met hoofdhuid/oormassage, 2e masker met gezichts-decolleté-nek-schouder-arm-handmassage en een afsluitende verzorging.

€89,-

MAAK EEN AFSRPAAK

cenzaa for men (50 min)

De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system. Bij de behandeling For Men worden de producten speciaal geselecteerd en afgestemd op de wensen van de mannenhuid. Met de Cenzaa For Men behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

€59,-

MAAK EEN AFSRPAAK