specifieke gezichtsbehandelingen

Cenzaa advanced (45 min)

Een korte, ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd volgens het het revolutionaire PCN2® system. Met de Cenzaa Advanced behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker ritueel en een afsluitende verzorging.

€49,-

MAAK EEN AFSPRAAK

CENZAA Impressions (60 min)

Een ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system. Met de Cenzaa Impressions behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-decolleté-nek- schoudermassage, masker en een afsluitende verzorging.

Van €65,- voor €55,-
ACTIE 5 jarig bestaan 
Beauty Bar Blijdorp
(heel de maand september)

MAAK EEN AFSPRAAK

cenzaa moments (90 min)

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huid verbeterende effecten! Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huid verbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system.
Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Met de Cenzaa Moments behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,
masker met hoofdhuid/oormassage, 2e masker met gezichts-decolleté-nek-schouder-arm-handmassage en een afsluitende verzorging.

€89,-

MAAK EEN AFSRPAAK

cenzaa for men (50 min)

De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system. Bij de behandeling For Men worden de producten speciaal geselecteerd en afgestemd op de wensen van de mannenhuid. Met de Cenzaa For Men behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

€55,-

MAAK EEN AFSRPAAK

Onzuiverse huid/milia (gerstekorrels) (70 min)

Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid met het revolutionaire PCN2® system waardoor de aanmaak van nieuwe onzuiverheden aanzienlijk afneemt. Ontstekingen, puistjes, verstopte poriën en eventuele gerstekorrels worden effectief behandeld. Daarnaast zal het speciale klei masker de huid een frisse uitstraling geven. Met de onzuivere huidbehandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

€75,-

MAAK EEN AFSRPAAK

anti age (70 min)

Huidverbeterende behandeling speciaal gericht op het vertragen en tegengaan van huidveroudering met het revolutionaire PCN2 ® system. Bij de Anti Age gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een Botuline masker.
Dit bijzondere masker met Botuline eiwit verminderd de rimpels aanzienlijk zodat de huid er strakker en jonger uit zal zien. Met de Anti Age behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, gezicht-nek-schoudermassage, Botuline masker en afsluitende verzorging.

€79,-

MAAK EEN AFSRPAAK

skin boost (75 min)

Een ultieme boost behandeling met het revolutionaire Nutri Care Gold Vitamin Mask. Dit bijzondere masker is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de vermoeide, doffe huid die wel wat extra’s kan gebruiken. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Met de Skin Boost behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, moistanalyser, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging,
gezicht-nek- schoudermassage, Nutri Care Gold Vitamin masker en afsluitende verzorging.

€79,-

MAAK EEN AFSRPAAK