Gezichtsbehandelingen

 Hieronder een overzicht van al onze gezichtsbehandelingen

Diamond Touch Upgrade

De Diamond Touch Upgrade is alleen toe te voegen aan bestaande gezichtsbehandelingen. De Diamond Touch zorgt voor extra resultaat op het gebied van huidverjonging, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens en acne. Alles voor een stralende huid!

€30,-

MEER INFORMATIE

Cupping | Gezicht & Decollete upgrade

De Cupping Upgrade is alleen toe te voegen aan bestaande gezichtsbehandelingen. Cupping is een huidverbeterende massage waarbij doormiddel van cups een vacuüm wordt gecreëerd op de huid. Dit stimuleert de doorbloeding en activeert het onderliggende weefsel waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd. Dit verminderd fijne lijntjes, rimpels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

€20,-

MEER INFORMATIE

Cenzaa advanced (45 min)

Een korte, ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd volgens het het revolutionaire PCN2® system. Met de Cenzaa Advanced behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker ritueel en een afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€57,-

CENZAA IMPRESSIONS (60 min)

Een ontspannende en huid verbeterende behandeling die speciaal op jouw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system. Met de Cenzaa Impressions behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-decolleté-nek- schoudermassage, masker en een afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€72,-

CENZAA MOMENTS (90 min)

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huid verbeterende effecten! Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huid verbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system.
Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Met de Cenzaa Moments behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen,
masker met hoofdhuid/oormassage, 2e masker met gezichts-decolleté-nek-schouder-arm-handmassage en een afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€93,-

CENZAA FOR MEN (50 min)

De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system. Bij de behandeling For Men worden de producten speciaal geselecteerd en afgestemd op de wensen van de mannenhuid. Met de Cenzaa For Men behandeling kun je het volgende verwachten:

Geurreis, welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€59,-

ONZUIVERSE HUID/MILIA (GERSTEKORRELS) (70 min)

Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid met het revolutionaire PCN2® system waardoor de aanmaak van nieuwe onzuiverheden aanzienlijk afneemt. Ontstekingen, puistjes, verstopte poriën en eventuele gerstekorrels worden effectief behandeld. Daarnaast zal het speciale klei masker de huid een frisse uitstraling geven. Met de onzuivere huidbehandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€82,-

ANTI AGE (70 min)

Huidverbeterende behandeling speciaal gericht op het vertragen en tegengaan van huidveroudering met het revolutionaire PCN2 ® system. Bij de Anti Age gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een Botuline masker.
Dit bijzondere masker met Botuline eiwit verminderd de rimpels aanzienlijk zodat de huid er strakker en jonger uit zal zien. Met de Anti Age behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, gezicht-nek-schoudermassage, Botuline masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€85,-

SKIN BOOST (75 min)

Een ultieme boost behandeling met het revolutionaire Nutri Care Gold Vitamin Mask. Dit bijzondere masker is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de vermoeide, doffe huid die wel wat extra’s kan gebruiken. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Met de Skin Boost behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, gezicht-nek- schoudermassage, Nutri Care Gold Vitamin masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€89,-

Energy bootcamp (bindweefselmassage) (60 min)

DE INTENSIEVE WORK-OUT VOOR JE HUID!

Bindweefselmassage is de natuurlijke sportschool voor de huid!
De bindweefselmassage verbetert de doorbloeding, zorgt voor rimpelvermindering en gaat onderhuidse verklevingen tegen. Tijdens de behandeling wordt de stevigheid in de huid verbeterd, de elasticiteit aangezet en verbetert het de huidstructuur. Je huid gaat weer stralen! Met de Energy Bootcamp kan je het volgende verwachten:

Huidanalyse, reinigingsritueel, vochtmeting, Mandelico Glow Peel, intensief masker, serum, bindweefselmassage, oogverzorging, 24 uurs crème, productadvies voor thuis.

De bindweefselmassage is los te boeken voor een directe boost voor de huid.
Voor een intensiever en blijvend resultaat bieden wij de bindweefselmassage ook in kuurverband aan. 

Tijdens een kuurbehandeling wordt de huid beter doorbloed waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uitzien.
Deze kuurbehandeling houdt in dat er 4 behandelingen in 4 weken plaatsvinden.
Je komt dus 4 weken lang, 1 keer per week (in overleg) langs voor de Energy Bootcamp behandeling. Je huid weer in topconditie in 4 weken!

Daarnaast kan het in conditie houden van de huid langer vastgehouden worden door het juiste productgebruik.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€92,-

Say goodbye to wrinkles
(bindweefselmassage + peeling) (90 min)

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen en elastine vezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt. 

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

In deze behandeling combineren we fruitzuren met de bindweefselmassage. Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen.

Met de Say goodbye to Wrinkles kan je het volgende verwachten:
Intakegesprek (bij kuurbehandeling), huidanalyse, reinigingsritueel, vochtmeting, dieptereiniging, bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, botuline masker, serum, oogverzorging, 24 uurs crème, productadvies voor thuis.

Say Goodbye to Wrinkles is geschikt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Rimpelvermindering
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Vermindering rimpels, kraaienpootjes, grove poriën en littekens
  • Positieve invloed op de huidweerstand

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€125,-

ACTIE! De gehele maand mei van €125,- voor €99,-
DIAMOND TOUCH GLOW (Microdermabrasie) (60 min)

Deze unieke diamanten behandeling voorziet jouw huid van een explosie aan intensieve werkstoffen en geeft de huid een prachtige Glow. Je ziet na één behandeling al direct resultaat! Tijdens deze behandeling worden intensieve producten gecombineerd zoals een fruitzuur (peeling), Spicy Skin Shock en meerdere ampullen. Gedurende deze behandeling zal de Diamond Touch intensief ingezet worden voor extra resultaat op het gebied van huidverjonging, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens en acne. Alles voor een stralende huid! Met de Diamond Touch Glow kan je het volgende verwachten:

Reinigingsritueel, huidanalyse, Diamond Touch, fruitzuur (peeling), ampul,  bindweefselmassage, ampul, intensief masker, oogverzorging, serum, 24 uurs creme, productadvies voor thuis.

Van €125,- voor €99,- 

MAAK EEN AFSPRAAK