Huidverbeterende gezichtsbehadeling

Hieronder een overzicht van al onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen

Diamond Touch upgrade

De Diamond Touch Upgrade is alleen toe te voegen aan bestaande gezichtsbehandelingen. De Diamond Touch zorgt voor extra resultaat op het gebied van huidverjonging, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens en acne. Alles voor een stralende huid!

€30,-

MEER INFORMATIE

cupping | gezicht & decollete upgrade

De Cupping Upgrade is alleen toe te voegen aan bestaande gezichtsbehandelingen. Cupping is een huidverbeterende massage waarbij doormiddel van cups een vacuüm wordt gecreëerd op de huid. Dit stimuleert de doorbloeding en activeert het onderliggende weefsel waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd. Dit verminderd fijne lijntjes, rimpels en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

€20,-

MEER INFORMATIE

ONZUIVERSE HUID/MILIA (GERSTEKORRELS) (70 min)

Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid met het revolutionaire PCN2® system waardoor de aanmaak van nieuwe onzuiverheden aanzienlijk afneemt. Ontstekingen, puistjes, verstopte poriën en eventuele gerstekorrels worden effectief behandeld. Daarnaast zal het speciale klei masker de huid een frisse uitstraling geven. Met de onzuivere huidbehandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, gezicht-nek-schoudermassage, masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De 'Diamond Touch Upgrade' of 'Cupping | Gezicht & Decolleté Upgrade'  is aan deze behandeling toe te voegen!

€82,-

ANTI AGE (70 min)

Huidverbeterende behandeling speciaal gericht op het vertragen en tegengaan van huidveroudering met het revolutionaire PCN2 ® system. Bij de Anti Age gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een Botuline masker.
Dit bijzondere masker met Botuline eiwit verminderd de rimpels aanzienlijk zodat de huid er strakker en jonger uit zal zien. Met de Anti Age behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, gezicht-nek-schoudermassage, Botuline masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De 'Diamond Touch Upgrade' of 'Cupping | Gezicht & Decolleté Upgrade'  is aan deze behandeling toe te voegen!

€85,-

SKIN BOOST (75 min)

Een ultieme boost behandeling met het revolutionaire Nutri Care Gold Vitamin Mask. Dit bijzondere masker is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de vermoeide, doffe huid die wel wat extra’s kan gebruiken. Dankzij de toevoeging van echt goud en parels geeft dit masker de huid een maximale vochtoppepper. De huid ziet er gezonder en stralender uit. Met de Skin Boost behandeling kun je het volgende verwachten:

Welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, gezicht-nek- schoudermassage, Nutri Care Gold Vitamin masker en afsluitende verzorging.

LET OP! De 'Diamond Touch Upgrade' of 'Cupping | Gezicht & Decolleté Upgrade'  is aan deze behandeling toe te voegen!

€89,-