huidverjongende gezichtsbehandeling

Hieronder een overzicht van al onze huidverjongende gezichtsbehandelingen

Diamond Touch Upgrade

De Diamond Touch Upgrade is alleen toe te voegen aan bestaande gezichtsbehandelingen. De Diamond Touch zorgt voor extra resultaat op het gebied van huidverjonging, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens en acne. Alles voor een stralende huid!

€30,-

MEER INFORMATIE

Energy bootcamp (bindweefselmassage) (60 min)

DE INTENSIEVE WORK-OUT VOOR JE HUID!

Bindweefselmassage is de natuurlijke sportschool voor de huid!
De bindweefselmassage verbetert de doorbloeding, zorgt voor rimpelvermindering en gaat onderhuidse verklevingen tegen. Tijdens de behandeling wordt de stevigheid in de huid verbeterd, de elasticiteit aangezet en verbetert het de huidstructuur. Je huid gaat weer stralen! Met de Energy Bootcamp kan je het volgende verwachten:

Huidanalyse, reinigingsritueel, vochtmeting, Mandelico Glow Peel, intensief masker, serum, bindweefselmassage, oogverzorging, 24 uurs crème, productadvies voor thuis.

De bindweefselmassage is los te boeken voor een directe boost voor de huid.
Voor een intensiever en blijvend resultaat bieden wij de bindweefselmassage ook in kuurverband aan. 

Tijdens een kuurbehandeling wordt de huid beter doorbloed waardoor de afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er beter uitzien.
Deze kuurbehandeling houdt in dat er 4 behandelingen in 4 weken plaatsvinden.
Je komt dus 4 weken lang, 1 keer per week (in overleg) langs voor de Energy Bootcamp behandeling. Je huid weer in topconditie in 4 weken!

Daarnaast kan het in conditie houden van de huid langer vastgehouden worden door het juiste productgebruik.

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€92,-

Say goodbye to wrinkles
(bindweefselmassage + peeling) (90 min)

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen en elastine vezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt. 

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om acne te behandelen. De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

In deze behandeling combineren we fruitzuren met de bindweefselmassage. Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen.

Met de Say goodbye to Wrinkles kan je het volgende verwachten:
Intakegesprek (bij kuurbehandeling), huidanalyse, reinigingsritueel, vochtmeting, dieptereiniging, bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, botuline masker, serum, oogverzorging, 24 uurs crème, productadvies voor thuis.

Say Goodbye to Wrinkles is geschikt voor:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Rimpelvermindering
  • Verbetering van de doorbloeding
  • Vermindering rimpels, kraaienpootjes, grove poriën en littekens
  • Positieve invloed op de huidweerstand

LET OP! De Diamond Touch Upgrade is aan deze behandeling toe te voegen!

€125,-

ACTIE! De gehele maand mei van €125,- voor €99,-
DIAMOND TOUCH GLOW (Microdermabrasie) (60 min)

Deze unieke diamanten behandeling voorziet jouw huid van een explosie aan intensieve werkstoffen en geeft de huid een prachtige Glow. Je ziet na één behandeling al direct resultaat! Tijdens deze behandeling worden intensieve producten gecombineerd zoals een fruitzuur (peeling), Spicy Skin Shock en meerdere ampullen. Gedurende deze behandeling zal de Diamond Touch intensief ingezet worden voor extra resultaat op het gebied van huidverjonging, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, littekens en acne. Alles voor een stralende huid! Met de Diamond Touch Glow kan je het volgende verwachten:

Huidanalyse, reinigingsritueel, Diamond Touch, 1e ampul, bindweefselmassage, fruitzuur (peeling), 2e ampul, intensief masker, oogverzorging, serum, 24 uurs creme, productadvies voor thuis.

Van €125,- voor €99,- 

MAAK EEN AFSPRAAK