Over BBB

Beauty Bar Blijdorp is opgericht door twee jonge ondernemers uit de wijk Blijdorp. Zij misten een beauty totaal concept in hun wijk en besloten deze kans te grijpen om zo voor iedereen in de buurt een zonnestudio en beautysalon toegankelijk te maken. In september 2017 opende Beauty Bar Blijdorp haar deuren. Eerst als zonnestudio met de beste apparatuur van Ergoline en nu als een beauty totaal concept met een schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, masseuse en waxbehandelingen. Naast gastvrijheid, veiligheid en een relaxte sfeer staat bij Beauty Bar Blijdorp de Bartafel centraal. Hier is iedereen welkom voor een drankje, een gezellig praatje en advies over verantwoord zonnen en beauty.

Beauty Bar Blijdorp onderscheidt zich door het bieden van professioneel advies, uitstekende service, topkwaliteit zonnebanken, modern en luxe interieur en de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Dit allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Beauty Bar Blijdorp is zeven dagen per week geopend. Maandag t/m donderdag van 10:00 tot 22:00, vrijdag van 10:00-20:00, zaterdag van 10:00-18:00 en zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Je kunt zowel telefonisch als online een behandeling reserveren.