Zonnebanken in Blijdorp

Ergoline
Ergoline is wereldwijd het meest geliefde en meest gebruikte merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën, uitstekende kwaliteit en top comfort maken Ergoline al meer dan 30 jaar de nummer 1.
De diverse zonnebanken van Beauty Bar Blijdorp beschikken elk over de meest krachtige technologieën. De Prestige 1600 LED is de absolute top en zet een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Luxe op het hoogste niveau!

Vitamine D
Zonlicht is de enige bron die vitamine D3 in het lichaam kan aanmaken. Vitamine D3 zorgt voor aanmaak van kalk, wat bijdraagt aan sterkere botten. Zonlicht kan ook diverse huidziektes verhelpen als eczeem, acne, psoriasis en zelfs zonneallergie. Uiteraard maakt zonlicht de ‘geluksstof’ endorfine aan waardoor je je ‘happy’ voelt.

Huwelijk, feest of andere gelegenheid?
Wil je een mooi kleurtje opbouwen voor een speciale gelegenheid? Dan is het belangrijk dat je hier ruim van tevoren mee begint. Een mooie bruine kleur dien je rustig op te bouwen. Bij Beauty Bar Blijdorp adviseren wij ca. 4 weken uit te trekken voor een kuur, twee keer per week langs te komen en de zonnebanksessie per keer met twee minuten op te bouwen.

Doordat wij bij Beauty Bar Blijdorp met diverse typen zonnebanken werken hebben wij voor ieder huidtype een geschikte zonnebank. Hieronder een overzicht van onze Ergoline zonnebanken:

* Ergoline Prestige 1600 LED
* Ergoline Prestige 1100-S
* Ergoline Prestige Excellence 900
* Ergoline Prestige Excellence 880
* Ergoline Prestige Excellence 660

Reserveer hier je zonnebank!